В Укрспирті відхрестилися від крадіжок на 120 мільярдів

В Укрспирті відхрестилися від крадіжок на 120 мільярдів

Укрінформ
Міхеїл Саакашвілі, озвучуючи намір розказати про корупційну схему у держкомпаніях, не мав на увазі Укрспирт, стверджують у ДП.

У повідомленні на сайті компанії стверджується, що в контексті «схем» та «розкрадань» одеський губернатор «про ДП «Укрспирт» не говорив», й підкреслюють, що «результати роботи за останній рік говорять про прибутки підприємства й додаткові надходження до бюджетів всіх рівнів».

Як повідомлялося, у четвер, 3 грудня,  під час засідання круглого столу на тему: «Приватизація державного підприємства «Укрспирт»: проблеми та перспективи» Саакашвілі заявив, що не бачить об’єктивних причин зволікати з процесом приватизації Укрспирту. А також озвучив намір оголосити корупційну схему, за якою з державних компаній щорічно крадуть 120 мільярдів гривень.

«Я спочатку запропонував представити цю схему на засіданні уряду про те, як крадеться 120 млрд грн щороку і як вкрали 120 млрд грн при діючому мандаті цього уряду за останній рік. Цю схему ми представили у неділю на громаді антикорупційного форуму в Одесі, але до цього я говорив про це прем'єру Яценюку». Втім, за словами Саакашвілі, прем’єр не став його слухати.

«Я сподіваюся, що в Раді будуть слухання, і, якщо Кабмін мене не хоче заслухати, то я представлю це в Раді», – сказав він.

Також голова Одеської ОДА анонсував проведення в неділю, 6 грудня, в Одесі антикорупційного форуму, на якому обіцяє поіменно назвати  чиновників-корупціонерів. За його словами, корупція у вищих органах влади не припиняється ні на хвилину. "Поки ми зараз розмовляємо, за ці хвилини держчиновники крадуть мільйони", - зазначив  Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-