Запоріжсталі

Запоріжсталі "прикрутили" світло за борги

Укрінформ
У понеділок, 30 листопада, «Запоріжжяобленерго» обмежило енергопостачання МК «Запоріжсталь» у зв'язку із заборгованістю комбінату.

Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Запоріжжяобленерго».

"Незважаючи на заборгованість в розмірі понад 140 млн грн, дій МК «Запоріжсталь», спрямованих на обмеження власного енергоспоживання зроблено не було. У такій ситуації, згідно пункту 7.5. Правил Користування електричною енергією «У разі несплати рахунків, у відповідність з умовами договорів, постачальник електричної енергії зобов'язаний, попередивши споживача не пізніше, ніж за 3 робочих дні, припинити повністю або частково постачання йому електричної енергії». Саме це вимога законодавства сьогодні і було виконано", - йдеться в повідомленні.

Як відзначив в.о. директора ВАТ "Запоріжобленерго" з  енергозбуту Роман Драний, перш ніж обмежити енергопостачання промгігантам, керівництво енергокомпанії неодноразово звертало увагу керівників усіх промпідприємств Запорізької області на необхідність відповідального відношення до розрахунків за спожиту електроенергію.

Нагадаємо, за багатомільйонну заборгованість перед  обленерго, енергопостачання так само обмежене на таких підприємствах, як Запорізький завод напівпровідників і Запорізький титано-магнієвий комбінат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-