Абромавічус сказав, коли продадуть Одеський припортовий

Абромавічус сказав, коли продадуть Одеський припортовий

Укрінформ
Одеський припортовий завод планується продати у березні 2016 року, за умови відсутності бюрократичних перешкод.

Про це на прес-конференції в Укрінформі сказав міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус, повідомляє кореспондент інформагентства.

«Якщо завтра Верховна Рада ухвалить законопроект (2319а - ред.), то можна чекати, що у березні місяці Одеський припортовий завод вже буде продано», - сказав Абромавічус.

У свою чергу, глава Фонду держмайна Ігор Білоус акцентував увагу на тому, що стартова ціна Одеського припортового заводу буде на рівні не менше 500 млн доларів.

"По Одеському припортовому ми вже багато говорили. Я думаю, що стартова ціна стоятиме не менше 500 млн дол. США, але вона може бути більша", - сказав Білоус.

Спілкуючись у кулуарах з журналістами, Абромавічус підкреслив, що важливо не за скільки оцінять спочатку пакет, а скільки буде потенційних покупців, які зможуть сформувати ціну. Він висловив надію, що ОПЗ коштуватиме більше, ніж 500 млн доларів.

Нагадаємо, як повідомляв Укрінформ раніше, від приватизації Одеського припортового заводу Мінекономрозвитку планувало отримати 17 млрд гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-