Яценюк розповів, які американські компанії працюватимуть в Україні

Яценюк розповів, які американські компанії працюватимуть в Україні

Укрінформ
Глава українського уряду Арсеній Яценюк розповів про американський бізнес в Україні та в яких секторах економіки розвиватиметься співпраця між Україною та США.

Про це він сказав на брифінгу у Кабінеті міністрів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Який бізнес приїхав до України, хто представляє американський бізнес? У першу чергу, я б розпочав з того, що приїхало керівництво Citіbank. Citіbank - це елемент реального залучення американських інвестицій в українську економіку, адже там, де він є, там американський бізнес набагато швидше заходить інвестувати», - зазначив глава українського уряду.

За його словами, у дорожній карті із Citіbank було погоджено проведення конференції по залученню інвестицій в Україну і по тому, що кредитно-гарантійні установи країн великої двадцятки проведуть з нами зустріч з приводу збільшення обсягу інвестицій в українську економіку.

Прем'єр додав, що в Україну також прибули представники компаній Cargill та DuPont, які пов'язані із розвитком аграрного сектору, крім того, присутні представники NCH Capital Inc. - венчурного фонду, який вкладає кошти в українську економіку і буде надалі вкладати, якщо необхідно далі проводити реформи.

«Ваш приїзд для нас дуже важливий. Він важливий тим, що ви приїхали з американським бізнесом. І фактично це є продовженням нашої інвестиційної конференції у Сполучених Штатах Америки. І важливо, що наша розмова була дуже прагматична і дуже економічно сконцентрована», - підкреслив Яценюк, звертаючись до міністра торгівлі США Пенні Пріцкер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-