Десятеро кандидатів у мери Львова погодилися пройти

Десятеро кандидатів у мери Львова погодилися пройти "теледетектор"

Укрінформ
Розвинути промисловий сектор Львова задля добробуту його мешканців висловили намір під час теледебатів більшість претендентів на крісло мера у Львові.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У Львові, по суті, вживаються два міста. Одне для туристів, які приїжджають сюди на кілька днів, щоб посмакувати прекрасною галицькою кухнею, помилуватись пам'ятками та архітектурою і взяти участь у численних фестивалях. Інше – для самих львів'ян. І воно не завжди повертається до них світлими сторонами. Особливо для тих, хто колись працював на знаменитих ЛАЗі, «Поляроні» «Мікроприладі» та інших підприємствах, які зараз на очах руйнуються», - такий лейтмотив багатьох виступів.

Проте кошти на відновлення промислового потенціалу кандидати в мери звично збираються брати в іноземних інвесторів, не називаючи  як саме переконають партнерів вкладати у місто.

«Публічні дебати кандидатів на посаду міського голови Львова проведено в межах спільного проекту «Детектор для кандидатів». У них взяли участь десятеро з одинадцяти учасників виборчих перегонів», - зазначила керівник Західноукраїнського представництва фонду «Відродження» співорганізатор проекту Оксана Дащаківська.

За її словами, така висока явка кандидатів на дебатах є позитивним кроком до відкритості в політиці.

Завдяки дебатному детекторові виборці мали змогу ознайомитися он-лайн із програмами людей, які прагнуть очолити територіальну громаду, і вирішити, чи відповідають вони їхнім сподіванням.

На Львівщині подібні передвиборні «детектори» вже пройшли у Самборі, Дрогобичі, Стрию, Червонограді, Бродах, Золочеві та Городку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-