Міноборони цьогоріч уклало збройних контрактів на 4,5 мільярда

Міноборони цьогоріч уклало збройних контрактів на 4,5 мільярда

Укрінформ
Міноборони уклало у 2015 році 90 контрактів і додаткових угод з державними підприємствами на поставку озброєння і військової техніки (ОВТ) на загальну суму понад 4,5 мільярда гривень.

Про це заявила у вівторок на брифінгу в Києві начальник Управління комунікацій та преси Міноборони України Оксана Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Згідно з державним оборонним замовленням на 2015 рік, у поточному році Міністерство оборони України уклало 90 контрактів і додаткових угод з державними підприємствами на загальну суму понад 4,5 мільярда гривень", - сказала Гаврилюк.

Вона зазначила, що за минулий тиждень Збройні Сили України отримали більше сотні тепловізійних, оптичних прицілів, засобів нічного бачення, а також автомобілів "КрАЗ". "Загалом від початку 2015 року українські військові частини і підрозділи отримали вже близько 1600 одиниць нового озброєння і військової техніки, а також понад 400 тисяч ракет і боєприпасів", - зазначила начальник управління Міноборони.

Крім того, від початку АТО розгорнута система технічного забезпечення Збройних Сил України дозволила відновити 31 тис. 385 одиниць озброєння та військової техніки, при цьому майже 30 тисяч одиниць відновлено силами та засобами військових частин, додала  Гаврилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-