Елітний алкоголь на 7 млн грн вилучили на Одещині

Елітний алкоголь на 7 млн грн вилучили на Одещині

Укрінформ
Партію елітного алкоголю вартістю 7 мільйонів гривень вилучили на Одещині оперативники Київського управління Міндоходів.

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління Міндоходів у м.Києві, начальник слідчого управління фінансових розслідувань Ігор Усик, інформує прес-служба відомства.

"Загалом з незаконного обігу вилучено понад вісім з половиною тисяч пляшок лікеро-горілчаних виробів вартістю 7 мільйонів гривень", - сказав Усик.

Як повідомили у прес-службі, оперативні дії проводилися з ініціативи столичних оперативників спільно зі співробітниками Головного управління Міндоходів у Донецькій області. В ході обшуків в одному з населених пунктів Овідіопольського району Одеської області було виявлено великий перевалочний склад, на якому зберігалися незаконно ввезені на митну територію України різноманітні алкогольні напої відомих світових брендів: віскі, бренді, ігристі та марочні вина.

На цьому ж складі відбувалась реалізація алкоголю оптовим покупцям, причому для створення враження про законність походження напоїв на пляшки наклеювались підроблені марки акцизного податку для маркування лікеро-горілчаних виробів іноземного виробництва. Про розмах діяльності свідчить кількість вилучених підроблених марок акцизного податку - 22 тисячі.

Зараз вживається заходів щодо притягнення до відповідальності організаторів незаконного бізнесу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-