На Донеччині на хабарі погорів завкафедрою інституту

На Донеччині на хабарі погорів завкафедрою інституту

Укрінформ
У Бахмуті (колишній Артемівськ) Донецької області правоохоронці на хабарі викрили завідувача кафедри державного інституту.

Про це у вівторок повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області.

«У вівторок, 24 січня, в місті Бахмут Донецької області працівники Артемівської місцевої прокуратури спільно з представниками Бахмутського відділу національної поліції ГУ НП в Донецькій області та Управління захисту економіки Департаменту захисту Національної економіки поліції України в одержанні неправомірної вигоди викрили завідувача кафедри Горлівського інституту іноземних мов Державного вищого навчального закладу «Донбаський державний педагогічний університет», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що чиновник вимагав хабар у сумі 2800 грн за позитивну здачу сесії за відсутності студента.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди) КК України, вирішується питання про оголошення підозри за вчинення зазначеного правопорушення та обрання запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Артемівська місцева прокуратура.

У прокуратурі нагадали, що після окупації міста Горлівка бойовиками терористичної організації «ДНР», Горлівський інститут іноземних мов виїхав на підконтрольну українській владі територію і нині дислокується в місті Бахмут.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-