Жебрівський: Найближчим часом уряд візьметься за створення ДАРР

Жебрівський: Найближчим часом уряд візьметься за створення ДАРР

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський обговорив з координатором системи ООН в Україні Нілом Уокером подальші кроки по формуванню Донецького агентства регіонального розвитку.

Про це керівник області повідомив увечері у вівторок на своїй сторінці в Facebook.

«Обговорили сьогодні з Нілом Уокером, координатором системи ООН в Україні, подальші кроки по формуванню Донецького агентства регіонального розвитку», - написав Жебрівський.

Він зазначив, що поінформував Уокера про те, що минулого тижня Антимонопольний комітет надав свої зауваження щодо низки питань щодо Агентства, тому  в області внесуть необхідні корективи в документацію, і найближчим часом питання про Агентство буде розглянуто Кабміном. Також губернатор поінформував про підготовку конкурсу на керівника Агентства. «Як і було домовлено у жовтні минулого року, після того, як команда старт-менеджерів зареєструє організацію та проведе усі необхідні підготовчі роботи, ми оголосимо відкритий конкурс на керівника ДАРР. У комісію з відбору керівника запрошені представники міжнародних донорських організацій», - повідомив Жебрівський. 

За його словами, Уокер підтвердив, що міжнародні інституції, зокрема Група ООН, стежать за процесом формування Агентства, яке повинно стати централізованою закупівельною організацією, через  яку будуть реалізовуватися всі інфраструктурні проекти в Донецькій області, «адже це пілотний проект в Україні»

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-