У Маріуполі відбулися навчання для керівного складу поліції

У Маріуполі відбулися навчання для керівного складу поліції

Фото, відео
Укрінформ
У Маріуполі Донецької області сьогодні відбулися навчання для керівного складу поліції.

Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

«До початку робочого дня в обласному главку поліції пройшли навчання для керівного складу. Завдання - щомиті бути готовим працювати на лінії вогню», - сказано в повідомленні. 

Відзначено, що начальники управлінь і відділів ГУНП у Донецькій області, Центрального відділу поліції були зібрані по сигналу тривоги, який пролунав о 5.30. Голова поліції Донеччини В'ячеслав Аброськін перевірив екіпіровку поліцейських, які мають бути готові до виконання бойових завдань - усі мають бути укомплектовані відповідним обмундируванням і спорядженням, мати при собі посвідчення нового зразка, статутний знак, укомплектовані усім необхідним аптечки.

Після стройового огляду керівники обласного главку пройшли інструктаж по тактичній медицині і використанню сучасних аптечок, бійці КОРДу і батальйону спецпризначення поліції  нагадали, як надати першу допомогу собі і товаришеві в умовах бою.

Далі для керівників обласного главку поліції Донеччини відбулося заняття з військової топографії. Для цього було запрошено інструктора з Національної гвардії, який розповів, як правильно орієнтуватися на місцевості, визначати відстань до об'єкту призначення.

Аброськін поставив керівникам завдання проводити такі навчання в кожному підрозділі поліції області, щоб кожний боєць був готовий у будь-який момент встати на захист людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-