На Донеччині затримали чергового прибічника терористів

На Донеччині затримали чергового прибічника терористів

Укрінформ
У Донецькій області правоохоронці затримали місцевого жителя - прибічника терористів «ДНР», який тривалий час переховувся у Росії.

Про це повідомили в Слов'янському відділі поліції Донецької області.

«Лиманські поліцейські затримали прибічника «ДНР». Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 «Створення не передбачених законом збройних формувань або участь в їх діяльності» КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 8 років», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в  квітні 2014 року 31-річний житель міста Лимана, натхненний «русским миром», вступив до лав незаконних збройних формувань, сподіваючись на гідну зарплату і посаду. Він став чергувати на блокпосту на дорозі між Лиманом і селищем Райгородок, проводячи незаконний догляд автотранспорту і громадян, приділяючи ретельну увагу людям із немісцевою пропискою.

З початком звільнення півночі області від окупації, чоловік злякався і поїхав до Російської Федерації, де тривалий час переховувся. Але згодом вирішив повернутися в рідне місто, але і там продовжив ретельно ховатися. Проте в результаті слідчо-оперативних дій його було затримано поліцейськими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-