Торецьк залишився без води після обстрілу

Торецьк залишився без води після обстрілу

Укрінформ
До Торецька на Донеччині, де у середу внаслідок обстрілу було пошкоджено магістральний водогін, воду наразі возять цистернами працівники Служби з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє прес-центр ГУ ДСНС України в Донецькій області.

"24 листопада рятувальники 61-ї Державної пожежно-рятувальної частини 22-го Державного пожежно-рятувального загону здійснили підвіз технічної води підприємствам міста та органам місцевої влади в кількості 11 т 750 л. Цього ж дня рятувальники 38-ї Державної пожежно-рятувальної частини 6-го Державного пожежно-рятувального загону здійснили підвіз води до навчальних закладів м.Торецька в кількості 8 т", - йдеться у повідомленні.

Як інформували у Службі раніше, 23.11.2016 внаслідок обстрілу було пошкоджено ділянку водогону діаметром 900 мм «Горлівка — Торецьк», внаслідок чого сталося повне припинення водопостачання міст Торецьк, Залізне, смт Північний та виникла загроза припинення теплопостачання до об'єктів інфраструктури та населення. 

Від водопостачання було відключено понад 18 тис. абонентів, 49,9 тис. мешканців зазначених населених пунктів, а також 13 дитячих дошкільних закладів, 12 загальноосвітніх шкіл, 4 лікарняні заклади, Торецький гірничий технікум, Торецький професійний гірничий ліцей, Торецький професійний ліцей, Дитячий притулок «Малятко», Дзержинське музичне училище. Від опалення відключено 35 багатоповерхових житлових будинків, в яких мешкає 2356 осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-