Україна відправить додому росіянку, яка вчинила вбивство в Ростові

Україна відправить додому росіянку, яка вчинила вбивство в Ростові

Укрінформ
У Слов'янську поліцейські затримали чоловіка та жінку, які скоїли вбивство у Ростові і оголошені Росією в міжнародний розшук.

Як повідомляє прес-служба Нацполіції, у новорічну ніч 29-річний чоловік та 27-річна жінка познайомилися з трьома чоловіками і запросили їх до себе додому відзначити свято і вбили.

Злочинці були оголошені в міжнародний розшук і майже рік переховувалися від правосуддя, а нещодавно переїхали до Слов’янська в надії на те, що в зоні воєнного конфлікту їх не будуть розшукувати. Однак "у ході проведення оперативно-профілактичних заходів слов’янські поліцейські встановили місцезнаходження розшукуваних та затримали їх на черговій орендованій квартирі", - йдеться в повідомленні поліції.

Про їхнє затримання каналами Інтерполу повідомили ініціатору розшуку. Тамтешні правоохоронці підтвердили намір щодо екстрадиції.

Затримана жінка, уродженка Ростову-на-Дону, вже найближчим часом буде передана російським правоохоронцям, що передбачається Європейською конвенцією про видачу правопорушників.

Що стосується затриманого чоловіка, то враховуючи те, що він є уродженцем України, його не буде передано до сусідньої держави. За скоєний злочин він відповідатиме на території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-