Заступнику мера Слов'янська суд призначив заставу, трохи більшу за хабар

Заступнику мера Слов'янська суд призначив заставу, трохи більшу за хабар

Укрінформ
У Донецькій області заступника мера міста Слов'янська, викритого на хабарі в 150 тис. грн, за рішенням суду заарештували на 60 днів з альтернативою внесення застави у розмірі 160 тис. грн.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«У п'ятницю, 18 листопада, Краматорський місцевий суд підтримав клопотання прокуратури Донецької області і обрав для заступника голови Слов'янської міської ради запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на 60 днів з альтернативою внесення застави у розмірі 160 тис. грн», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що нині прокуратура області готує апеляційну скаргу до суду вищої інстанції з вимогою збільшити посадовій особі суму застави.

Як повідомляв Укрінформ, заступника мера Слов'янська затримали 15 листопада під час одержання неправомірної вигоди у сумі 150 тис грн. Зазначені гроші посадовець вимагав та отримав від приватного підприємця за перемогу в конкурсі з придбання у власність будівлі колишнього дитячого садка для проведення господарської діяльності.

Спецоперацію із затримання проводили слідчі прокуратури Донецької області спільно з Управлінням СБУ в Донецькій області.

Дії посадовця кваліфіковані за ч. 3 ст. 368 Криміналного кодексу України (одержання неправомірної вигоди).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-