На блокпосту затримали автомобіль із 40 гранатами і коноплею

На блокпосту затримали автомобіль із 40 гранатами і коноплею

Укрінформ
У Донецькій області на блокпосту в місті Костянтинівка правоохоронцями затримано автомобіль, під сидінням якого були заховані 40 бойових гранат та майже 1,5 тис. патронів.

Про це в суботу повідомили у Відділі комунікацій поліції Донецької області.

«Під час несення служби на блокпосту в Костянтинівці був зупинений автомобіль «ВАЗ-2104». Під час огляду транспортного засобу співробітники поліції в салоні автомобіля під сидінням виявили 40 гранат і 1473 патрони, а в аптечці було знайдено коноплі», - йдеться в повідомленні.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Костянтинівського відділення поліції. Боєприпаси та наркотичну речовину вилучено та направлено на дослідження до  Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Правоохоронці зазначили, що зрозумілих пояснень щодо походження боєприпасів та наркотичних речовин водій надати не зміг.

Факти внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) і за 1 ч. ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-