У Покровському чоловік намагався відправити посилкою гранати

У Покровському чоловік намагався відправити посилкою гранати

Фото
Укрінформ
У місті Покровське (колишн. Красноармійське) Донецької області правоохоронці затримали чоловіка, який намагався переслати посилку з гранатами та іншими боєприпасами в Івано-Франківську область.

Про це у вівторок повідомив Покровський відділ поліції Донецької області. 

«В одному з місцевих відділень служби експрес-доставки співробітники поліції затримали 29-річного чоловіка, який намагався переправити гранати, патрони, сигнальні ракети і запали в місто Коломия Івано-Франківської області», - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці уточнили, що вчора ввечері під час перевірки посилки, яку планував відправити до міста Коломия 29-річний чоловік, поліцейські серед особистих речей виявили цілий арсенал зброї - 5 п'ять бойових гранат РГД-5, 4 упаковки предметів, схожих на сигнальні ракети, 7 упаковок з патронами до пістолета ПМ, 138 патронів до снайперської рушниці Драгунова і 15 запалів УЗРГМ.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією - ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження із зброєю, боєприпасами або вибуховими пристроями) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-