«Моторола» боявся за своє життя і просив дружину не вірити ФСБ - CyberHunta

«Моторола» боявся за своє життя і просив дружину не вірити ФСБ - CyberHunta

Фото
Укрінформ
Загиблий в «ДНР» бойовик Арсен Павлов («Моторола») в останні тижні перед смертю переживав з приводу конфлікту з російськими кураторами. Через це він тиждень не жив вдома - боявся за своє життя.

Про це повідомляє хакерська група CyberHunta, яка стверджує, що має доступ до листування «Мотороли».

«Однією з топових новин останніх днів стала ліквідація російськими спецслужбами Арсенія Сергійовича Павлова (він же Моторола). При цьому російська пропаганда всіма силами намагається звалити провину на міфічну українську ДРГ. Для її затримання навіть оголошували «план-перехоплення» по Донецьку в день вбивства Мотороли. Природно, нікого не зловили. Та й кого ловити, якщо всі свої?!» - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, українські хакери з кіберальянсу «КіберХунта», FalconsFlame, Trinity, Рух8 «вже кілька місяців контролюють комп'ютери та інші девайси товариша Павлова, а також членів «Спарти».

Хакери стверджують, що у них був і є доступ до всіх його особистих документів, фотографій і аудиофайлів. Як доказ вони наводять деякі унікальні матеріали.

«Переглядали ми навіть його переписку, яка, після «трагічної смерті героя» набула для нас нового змісту. Виявляється, «Моторола» воїн останні тижні перед смертю страшенно переживав з приводу конфлікту з російськими кураторами. Йому здавалося, що він став зайвим. Через це він тиждень не жив удома (хоча лише 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував у кабінеті, боявся за своє життя. І, як виявилося, не даремно», - наголошується в повідомленні.

Хакери стверджують, що у листуванні дружина «Мотороли» згадує, що в їх будинку 16 жовтня знімали охорону, після чого їй стало тривожно. «Павлов ж проінструктував її, щоб не вірила "СТАРШИМ БРАТАМ" (для тих, хто не в темі, – старші брати - це ФСБ). У міру аналізу інформації будемо викладати нові факти. Читайте, дивіться, робіть висновки! Для нас зі "СТАРШИМИ БРАТАМИ" вже все зрозуміло», - йдеться також у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 16 жовтня один з лідерів терористичної організації "ДНР" Арсен Павлов з позивним "Моторола" загинув у результаті вибуху, який прогримів в ліфті його будинку. Смерть бойовика підтвердили українські силовики, а також у самопроголошеній "ДНР". У "ДНР" заявили, що вже встановили замовників вбивства і шукають виконавця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-