У Торецьку на подвір'я кинули гранати

У Торецьку на подвір'я кинули гранати

Фото
Укрінформ
У Торецьку (колишн. Дзержинське) Донецької області невідомі вночі кинули на приватне подвір'я гранати.

Про це повідомив Торецький відділ поліції в Донецькій області. 

"Вночі до чергової частини Торецкого відділення поліції звернулася схвильована 42-річна жінка, яка розповіла, що в її двір невідомі кинули два вибухові пристрої", - йдеться у повідомленні.

У поліції уточнили, що вибух пролунав о 2 годині ночі, в результаті уламками було пошкоджено автомобіль, дві порожні цистерни з-під пального, ворота, паркан. Жертв і потерпілих немає.

На місце терміново прибула слідчо-оперативна група. В результаті ретельного огляду місця події поліцейські знайшли металеві осколки, схожі на фрагменти гранати.

Вночі поліцейські провели всю первинну роботу - опитали господарів будинку, сусідів, встановили коло спілкування сім'ї, яка стала жертвою нападу. На даний час правоохоронці перевіряють осіб, які можуть бути причетні до злочину, відпрацьовується водночас кілька версій.

Потерпілі - приватні підприємці, тому оперативники не виключають, що мотив може бути пов'язаний з їхньою діяльністю.

Співробітники кримінальної поліції вживають спецзаходів для встановлення і затримання підривника. Відкрито кримінальне провадждення за ч.2 ст.194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-