Нові розбірки в

Нові розбірки в "ДНР": Захарченко та "Гіві" не поділять владу

Укрінформ
У терористичній "ДНР" відбуваються розбірки її так званого "голови" Олександра Захарченка з ватажком бандформування «Сомалі» на прізвисько «Гіві».

Про це написав у Фейсбуці керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Останнім часом відзначається погіршення особистих відносин ватажка бандформування «Сомалі» «Гіві» (Михайло Сергійович Товстих) з "головою ДНР" О.Захарченко і його ближнім оточенням, викликане постійними спробами «Гіві» опротестовувати або саботувати накази керівництва «ДНР» щодо дій очолюваного ним бандформування. Одночасно Захарченко дратує той факт, що командир «Сомалі», саботуючи його накази, явно демонструє лояльність російським «кураторам»", - написав Тимчук.

За його даними, останнім приводом для конфлікту стала відмова «Гіві» виконувати наказ Захарченка про передислокацію тренувального табору «Сомалі» з території колишньої середньої школи в н.п. Макіївка.

"У самому бандформуванні «Сомалі», бойові підрозділи якого на даний момент виконують «бойові завдання» в районі Авдіївки, як раніше повідомляла група «ІС», склалася вкрай негативна морально-психологічна ситуація, що посилює позиції Захарченка в конфлікті з «Гіві». Після ліквідації «Мотороли» самі бойовики зі складу «Сомалі» не виключають, що подібна доля найближчим часом спіткає і їх командира", - додав Тимчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-