АТО: на блокпосту затримали автівку зі зброєю

АТО: на блокпосту затримали автівку зі зброєю

Фото
Укрінформ
У Донецькій області на блокпосту в Ясинуватському районі поліцейськими затримано приватний автомобіль, що перевозив зброю.

Про це інформує Дружківське відділення поліції Донецької області.

"На блокпосту в с.Карлівка співробітники поліції затримали двох чоловіків, які перевозили боєприпаси на власному автомобілі. У машині було виявлено 2 гранати, 100 патронів різного калібру, 2 магазини до снайперської рушниці та 2 димові шашки", - йдеться в повідомленні.

У поліції уточнили, що під час чергування співробітники зведеного загону Краматорського відділу поліції для перевірки документів зупинили автомобіль Opel під керуванням 43-річного водія, в якому знаходився ще 30-річний пасажир. При огляді транспортного засобу правоохоронці виявили в салоні цілий арсенал вибухонебезпечних предметів, у тому числі бойові гранати Ф-1 і РГД-5 і патрони до СВД.

За словами правопорушників, вони знайшли все це в околицях прифронтової зони і везли додому як "трофейну" зброю на пам'ять.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК  України, за що передбачено до 7 років позбавлення волі.

Фото: dn.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-