На блокпостах з початку року затримали 140 зловмисників-втікачів

На блокпостах з початку року затримали 140 зловмисників-втікачів

Укрінформ
У Донецькій області на блокпостах з початку року затримано правоохоронцями 140 зловмисників, які знаходилися в розшуку.

Про це в четвер повідомили у Відділі комунікації поліції Донецької області.

«З початку року 140 зловмисників, які знаходяться в розшуку, затримано правоохоронцями на блокпостах. Система стоп-контролю, яку було запроваджено в Донецькій області з початком терористичної агресії, не припиняє доводити свою доцільність», - йдеться в повідомленні.

Наголошено, що виявлення учасників незаконних озброєних формувань і їхніх спільників, припинення масового потоку зброї і боєприпасів з прифронтового регіону на мирну територію, затримання зловмисників, які скоїли злочин і вирішили уникнути відповідальності, вдається завдяки пильності правоохоронців на блокпостах.

Зокрема, на блокпосту було затримано двох людей, які знаходилися в розшуку, при цьому один з них ретельно переховувався від правосуддя протягом двох років. Так само на блокпосту біля Слов'янська був затриманий і 20-річний краматорчанин, який підозрювався у вбивстві охоронця одного з підприємств Краматорська і намагався втекти в Росію.

"Всього за 9 місяців цього року правоохоронці перевірили на блокпостах більш як 2 млн людей, 412 000 легкового і 45 500 вантажного транспорту. Крім того, було затримано 64 бойовики і виявлено 422 людини, які підтримують зв'язок з учасниками так званих «ДНР» і «ЛНР»", - констатували в поліції.

Також за зазначений період було виявлено правоохоронцями 185 фактів незаконного обігу зброї і боєприпасів. Так, у Костянтинівці поліцейські затримали на блокпосту чоловіка, який намагався провезти бойовий арсенал у рейсовому автобусі - в його спортивній сумці було 7 бойових гранат, 8 сигнальних ракет і патрони до автомата.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-