«Океан Ельзи» відіграв безкоштовний концерт у Краматорську

«Океан Ельзи» відіграв безкоштовний концерт у Краматорську

Укрінформ
Подивитись виступ відомого українського гурту приїхали люди з усіх куточків Донеччини. За підрахунками поліції, на стадіоні «Авангард» зібралося більше 22 тисяч глядачів.

За дві години до концерту  лідер гурту Святослав Вакарчук провів прес-конференцію, під час якої розповів:  вважає символічним, що українська частина туру розпочалася на Сході України, у Маріуполі, і завершилася теж на Сході – у Краматорську.

На питання журналістів про думку артиста щодо конфлікту на Донбасі фронтмен гурту відповів  досить різко. «Те, що відбувається зараз тут - це нехай і напружене, але мирне життя. Те, що відбувається за 50 кілометрів звідси, на передовій, - це війна. А «зона АТО» - це зручне формулювання, яке, на жаль, не до кінця точно відображає дійсність. Безсумнівно, воно корисне і потрібне для дипломатичних відносин і політики, але ніяк не для того, щоб це зараз коментувати,» - наводить слова Святослава Вакарчука кореспондент Укрінформу.

Під час концерту гурт  виконав композиції з нового альбому «Без меж», а також багато пісень зі старого репертуару. Святослав Вакарчук зі сцени подякував усім, хто запросив «Океан Ельзи» до Краматорська: активістів, волонтерів, адміністрацію Донецької області та особисто губернатора Павла Жебрівського.

Публіка не хотіла відпускати музикантів зі сцени і вони тричі виходили «на біс».

Зазначимо, що концерт у Краматорську був останнім з української частини світового туру «Океану Ельзи». Далі гурт проведе виступи в Західній Європі, Скандинавії та Америці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-