Червоний Хрест передав «Воді Донбасу» реагенти для очищення води

Червоний Хрест передав «Воді Донбасу» реагенти для очищення води

Укрінформ
Міжнародний Комітет Червоного Хреста в якості гуманітарної допомоги жителям донецького регіону передав комунальному підприємству «Компанія «Вода Донбасу» 100 кг реагентів для очищення питної води на фільтрувальні станції області.

Про це у вівторок кореспондентові Укрінформу телефоном повідомили в Компанії «Вода Донбасу».

«Делегація Міжнародного Комітету Червоного Хреста передала в якості гуманітарної допомоги реагенти для очищення питної води — 100 тонн сульфату алюмінію. Цей коагулянт буде розподілений у підрозділи Компанії: Макіївське і Єнакіївське виробничі управління водопровідно-каналізаційного господарства, а також у Регіональне управління з експлуатації каналу, і буде використаний в процесі очищення води», - повідомили в компанії.

Фахівці «Води Донбасу» підкреслили, що МКЧХ вже протягом двох років надає допомогу їх підприємству. «Допомога, що надається Міжнародним Комітетом Червоного Хреста, дозволяє нам забезпечувати якісною питною водою мешканців населених пунктів, що знаходяться в зоні конфлікту», - сказали в компанії і подякували особисто голові територіальної делегації Червоного Хреста в Україні Алану Ешліману.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-