Під Горлівкою бойовики виводять артилерію на позиції для обстрілів - розвідка

Під Горлівкою бойовики виводять артилерію на позиції для обстрілів - розвідка

Укрінформ
Противник продовжує порушувати режим припинення вогню, здійснюючи на окремих напрямках обстріли із заборонених Мінськими домовленостями танків, 82-мм і 120-мм мінометів та 152-мм артилерійських систем.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони у Facebook.

"2 жовтня відмічено виведення артилерії 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 армійського корпусу (АК, Донецьк) та мінометів 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК (Луганськ) Збройних сил РФ на підготовлені вогневі позиції для обстрілів підрозділів сил АТО. Противником продовжується ведення розвідки сил АТО. У районах населених пунктів Лобачеве, Лопаскине зафіксовано два тактичних БПЛА. У районі населеного пункту Кіровськ відмічено діяльність групи радіоелектронної розвідки", - йдеться у повідомленні.

Командування ЗС РФ продовжує постачання матеріально-технічних засобів для забезпечення підпорядкованих з’єднань і частин з території Росії до пунктів призначення: Ровеньки – шість цистерн з пально-мастильними матеріалами (ПММ) (300 тонн); Іловайськ – три танки Т-80 на платформах, шість цистерн з дизельним паливом та  з бензином. Свердловськ – дві 122-мм РСЗВ “Град” та три БМП на платформах, шість цистерн з ПММ (300 тонн), три криті вагони.

Українською стороною надана інформація представникам Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про наявність танків, артилерійських систем калібру понад 100 мм та 122-мм реактивних систем залпового вогню “Град” у районах населених пунктів Дебальцеве, Південна Ломуватка та Донецьк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-