Багатодітна родина в Добропіллі на Донеччині отримала нову затишну оселю

Багатодітна родина в Добропіллі на Донеччині отримала нову затишну оселю

Укрінформ
Дитячий будинок сімейного типу з шістьма дітьми-вихованцями, який був вимушений переміститися із окупованої Макіїївки до Добропілля на Донеччині, отримав нову затишну оселю

Як повідомляє сайт Донецької ОДА,  багатодітна родина отримала ключі від квартири в 100  кв. м.

"28.09.2016 родина отримала довгоочікувані ключі від квартири в 100  кв. м. На проведення ремонту в поточному році з міського бюджету міста  Добропілля була виділена субвенція близько 200 тис. грн. На цей час вирішується питання щодо надання необхідних меблів, яке буде вирішено найближчим часом", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в грудні 2015 року до міста Добропілля  вимушений був переміститися  з м. Макіївка дитячий будинок сімейного типу Батюк Яни Валеріївни з шістьма дітьми-вихованцями, яким прийомна мати  подарувала сімейне щастя.

"Звичайно, місцева влада з самого початку знайомства з родиною не залишила їх без уваги: допомагали налагодити побут, надавали психологічну та правову допомогу, проте проживала сім’я в орендованому житлі. Хочемо щиро подякувати кожному, хто допоміг в тому, що велика родина нарешті змогла отримати нову затишну оселю", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-