В Опитному 30 сімей живуть без газу, води, світла і під постійними обстрілами бойовиків – Жебрівський

В Опитному 30 сімей живуть без газу, води, світла і під постійними обстрілами бойовиків – Жебрівський

Укрінформ
У Донецькій області в обстрілюваному бойовиками селі Опитне поблизу Авдіївки немає газу, води та світла, але там продовжують жити 30 сімей.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. 

«Важко дивитись, як живуть в Опитному люди. 30 сімей, що не захотіли залишати свої домівки. А колись це було гарне село на околицях Донецька. Зараз село без електроенергії, без води, без газу, будинки поруйновані», - написав очільник області.

Він зазначив, що терористи постійними обстрілами не дають можливості ремонтникам відновити пошкоджені об'єкти у селі. «Наші ремонтники мають усе готове для відновлення лінії електропередач. Однак російська сторона і далі не дає гарантій припинення обстрілів на час відновлення лінії», - наголосив Жебрівський.

За його словами, є домовленість із військовими, щоб вони дали дозвіл кільком легковим автомобілям місцевих мешканців на проїзд до Авдіївки, щоб люди могли самостійно забезпечувати себе продуктами. «Дав завдання до початку опалювального сезону завезти людям вугілля. Організуємо також групу медиків – терапевт, кардіолог, окуліст – щоб проїхались по цих селах і оглянули людей», - написав Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-