Розвідка каже, що військові РФ готуються до розведення сил на Донбасі

Розвідка каже, що військові РФ готуються до розведення сил на Донбасі

Укрінформ
Військовослужбовці РФ почали підготовку до реалізації рамкової угоди про розведення сил і техніки на Донбасі.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. 

"У рамках підготовки до реалізації рамкової угоди про розведення сил і техніки. Золоте - інженерні підрозділи 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ здійснюватимуть розмінування (шляхом підриву) ділянки дороги", - йдеться у повідомленні. 

Також в ГУР уточнюють, що військовослужбовці облаштовують новий район оборони поблизу населеного пункту Миколаївка.    

"Станиця Луганська - розпочато роботи з інженерного обладнання поблизу н. п. Миколаївка нового району оборони 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - зазначили в ГУР. 

Як повідомляв Укрінформ, згідно з попередніми домовленостями, досягнутими Тристоронньою контактною групою у Мінську 21 вересня, визначені три зони розведення підрозділів ЗСУ та збройних формувань окремих районів Луганської та Донецької областей в районі населених пунктів Золоте, Петровське та Станиця Луганська. 

Розведення сил та засобів відбуватиметься лише на підставі погоджених додатків до Рамкової угоди, які міститимуть детальну інформацію про географічні координати ліній, терміни та особливості  відведення. Такі заходи дозволять створити ділянки розведення, що гарантуватиме безпеку як військовим, так і цивільному населенню та збереження важливих об'єктів інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-