ВЦА Зайцевого очолить його екс-голова, який пішов добровольцем на фронт - Жебрівський

ВЦА Зайцевого очолить його екс-голова, який пішов добровольцем на фронт - Жебрівський

Укрінформ
Протягом двох-трьох тижнів на території Зайцевого, яке нещодавно було перепідпорядковано до Бахмутського району, буде введено військово-цивільну адміністрацію. Її очолить колишній селищний голова Володимир Вєсьолкін, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Пало Жебрівський. 

"На території цієї громади буде введено військово-цивільну адміністрацію і ми очікуємо, що за два-три тижні буде призначено голову ВЦА. Ним має стати Володимир Вєсьолкін, колишній селищний голова того ж Зайцевого, який у 2014 році пішов добровольцем на фронт", - прокоментував Жебрівський свою поїздку до підконтрольних України частин Зайцевого.

На його переконання, із введенням ВЦА проблеми населення будуть вирішуватися швидше. "Прийде дієва людина і справи підуть швидше. Він буде на місці і буде вирішувати усі насущні проблеми людей: кому треба допомогти із відновленням будинку, у кого в городі міна, у кого повибивало вікна, кому не видали якусь довідку, кому треба довезти вугілля чи дрова і т.д. і т.п. А ми вже будемо йому у всьому допомагати", - зазначив очільник області.

Напередодні голова ОДА відвідав села на лінії розмежування: Бахмутку, Піски, Жованку Майорськ, що є фактично передмістям Горлівки.

"Роблю такі виїзди періодично. По-перше, хочу на власні очі бачити як там живуть люди, щоб тримати руку на пульсі. По-друге, хочу бачити, як виконуються мої доручення, які стосуються мешканців цих сіл. По-третє, хочу підтримати людей і сказати їм особисто, що українська влада про них пам’ятає і робить усе можливе у цій ситуації, аби допомогти їм", - прокоментував поїздку Жебрівський.

Василь Короткий, КРАМАТОРСЬК. 28 вересня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-