У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який побив поліцейського

У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який побив поліцейського

Укрінформ
У місті Краматорську Донецької області повідомлено про підозру чоловікові, який заподіяв тілесні ушкодження співробітнику поліції.

Про це інформує у вівторок прес-служба Краматорської прокуратури. 

«Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом отримання тілесних ушкоджень працівником правоохоронного органу... Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що в ніч на 1 вересня поточного року один з екіпажів Управління патрульної поліції в містах Краматорськ і Слов'янськ прибув на виклик жительки міста Краматорська з приводу крадіжки у неї коштів.

Під час з'ясування обставин між поліцейськими і 30-річним чоловіком жінки, що знаходився в квартирі в стані алкогольного сп'яніння, стався конфлікт, в ході якого чоловік став висловлюватися на адресу правоохоронців нецензурною лайкою й умисно завдав одному з них удар коліном і декілька ударів руками по голові.

За висновком судово-медичної експертизи, патрульний отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому кісток носа зі зміщенням і множинних синців.

В даний час вирішується питання про обрання запобіжного заходу зловмиснику.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-