Жебрівський привітав паралімпійців Донеччини та вручив їм грошові премії

Жебрівський привітав паралімпійців Донеччини та вручив їм грошові премії

Укрінформ
Голова облдержадміністрації Павло Жебрівський у понеділок зустрівся  з переможцями та призерами XV літніх Паралімпійських ігор та їх тренерами.

Про це повідомляє сайт Донецької ОДА.

"Сьогодні перед нами справжні герої, які гідно представили на світовому рівні не тільки Донецьку область, а й всю Україну", – підкреслив Жебрівський.

Звертаючись до спортсменів, очільник області наголосив, що паралімпійська збірна завоювала набагато більше медалей, ніж олімпійська збірна, і, в результаті, зайняла 3-є місце за кількістю нагород.

Також очільник області відзначив, що для того, щоб в майбутньому Донеччина здобула ще більше нагород, обласна та місцева влада працює на створенням належних умов для тренування спортсменів з особливими потребами.

"На Донеччині люблять та шанують спорт, шанують тих людей, які, не зважаючи ні на що, показали всьому світові надзвичайні результати. Кажуть, в здоровому тілі – здоровий дух. Ви довели всім, що духу у вас більше ніж достатньо. Велика вам шана та хвала, за те що продемонстрували всім мешканцям Донецької області, як потрібно боротись, як потрібно любити свою країну", – наголосив Павло Жебрівський.

Окрім цього, очільник області вручив почесні грамоти та подяки облдержадміністрації переможцям та призерам XV літніх Паралімпійських ігор та їх тренерами. Також, згідно розпорядження голови облдержадміністрації, від 23 вересня 2016 року № 840, паралімпійцям будуть виплачені одноразові грошові винагороди, загальна сума яких становить 2 512 250 грн. З них спортсмени отримають 1 546 000 грн., а тренери – 966 250 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-