У громадах Донеччини появляться Центри безпеки громадян за принципом

У громадах Донеччини появляться Центри безпеки громадян за принципом "911"

Укрінформ
У кожній сільській громаді Донецької області буде створено комплексний Центр безпеки громадян, де буде знаходитись пожежно-рятувальна служба, поліція та швидка допомога - за принципом служби "911".

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський. 

"Був сьогодні у Маріуполі. Оглянув ще один наш пілотний проект – "Центр безпеки громадян". Ідея така: кожна створена в результаті адмінреформи сільська громада Донецької області отримає такий комплексний Центр безпеки, де буде знаходитись пожежно-рятувальна служба, поліція та швидка допомога. За принципом служби "911", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника області, перші три Центри безпеки будуть збудовані цього року в Октябрській сільській, Лиманській міській та Черкаській селищній громадах.

"На початку листопада буде здано в експлуатацію "Центр безпеки громадян" у Лиманській громаді. Такі Центри стануть окрасою сільських громад. Для прикладу, в Черкаській громаді навколо Центру заплановане будівництво дитячого майданчика, спортивного майданчика, відпочинкової зони. А там, дивись, і духовий пожежний оркестр сформується. І на вихідні дні буде зовсім інша атмосфера в громаді", - зазначив Павло Жебрівський.

Василь Короткий, КРАМАТОРСЬК. 21 вересня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-