У 547 школах Донеччини навчаються майже 152 тисячі учнів

У 547 школах Донеччини навчаються майже 152 тисячі учнів

Укрінформ
На підконтрольній Уряду території Донецької області з 1 вересня запрацювали 547 шкіл, де навчаються 151 900 учнів, включаючи 8500 дітей внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомила у вівторок під час прес-конференції в АКМЦ в Краматорську директор департаменту освіти та науки Донецької обласної державної адміністрації Надія Оксенчук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В цьому році відкрили свої двері 547 шкіл. У них навчається 151,9 тисяч учнів. З них 8,5 тисяч – це діти вимушених переселенців", - повідомила Надія Оксенчук.

За її словами, у прифронтовій зоні поблизу лінії розмежування розташована 41 школа. Зокрема, в Авдіївці працюють зараз 5 шкіл, у Красногорівці - 4 школи. Хоча, стосовно Красногорівки, то з початком опалювального сезону усі діти будуть переведені в одну школу.

Загалом по області, на сьогоднішній час призупинено діяльність 18 шкіл, 8 з яких через пошкодження в результаті бойових дій, решта  – "тому, що немає дітей", додала Надія Оксенчук.

Крім того, на Донеччині працює 600 дошкільних навчальних закладів, де загалом займаються 55 тисяч дітей, з яких понад 3 тисячі - діти переселенців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-