У Святогірську пройшов фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ

У Святогірську пройшов фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ "ЖМИ на RECord!"

Укрінформ
Традиційний фестиваль дитячих та молодіжних засобів масової інформації "ЖМИ на RECord!" знову зібрав навколо себе у Святогірську юних журналістів та кореспондентів зі всієї України.

Про це повідомляється на сайті Донецької ОДА.

«C 15 по 18 вересня у Святогірську на базі дитячого оздоровчого комплексу «Сонячний»   пройшов XIV відкритий фестиваль дитячих та молодіжних ЗМІ України в Донбасі «Жми на RECord!». Його організаторами виступили  Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, управління у справах сім’ї та молоді Донецької облдержадміністрації та телеканал «До ТеБе», радіо «Голос Донбасу» (філія Національної телекомпанії України «Донецька регіональна дирекція»)», - йдеться у повідомленні.

У фестивалі взяли участь 110 представників дитячих та молодіжних ЗМІ з Донецької, Харківської, Миколаївської, Херсонської, Полтавської областей та міста Київ.

До насиченої програми фестивалю увійшли майстер-класи від членів журі та запрошених гостей, перегляди домашніх робіт, творчі зустрічі з відомими журналістами України та багато іншого.

В рамках фестивалю також відбувся розважально-інтелектуальній захід – нічний квест «Етюд у темних тонах», де хлопцям та дівчатам довелося розшукувати «злодія» і вести пошук доказів у вечірній час.

«23 команди змагалися за звання кращих на цьому фестивалі. Конкурс поділявся на два етапи: домашнє завдання і бліц-конкурс.  Найцікавішим і одночасно складним виявився саме бліц-конкурс, де учасникам довелося виконати завдання в короткий термін. Цього разу темою бліц-конкурсу була «Соціальна реклама». Кожна з команд проявила злагодженість і творчий підхід», - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-