Пенсіонерам

Пенсіонерам "сірої зони" виплатять майже півмільйона грн боргу - Жебрівський

Укрінформ
Вже з наступного тижня розпочнеться виплати 480 тис. грн боргу за пенсіями мешканцям прифронтових населених пунктів Зайцеве, Жованка, Бахмутка та станції Майорська у Донецькій області.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський. 

"Донецький обласний пенсійний фонд вже розпочав нараховувати заборгованості із виплати пенсій у прифронтових населених пунктах Зайцеве, Жованка, Бахмутка і станції Майорській. На сьогодні, борги за пенсіями мешканцям цих сіл становлять 480 тис грн. Наступного тижня ми почнемо виплату людям належних їм коштів у повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Очільник області зазначив, що виплати боргу за пенсіями стала можливою завдяки Постанові ВР про адміністративне перепідпорядкування цих прифронтових сіл до Бахмутського району.

"До того, ці населені пункти адміністративно підпорядковувались окупованій Горлівці і там фактично не було органів української влади. Після того, як постанова набрала чинності, ми звернулись до Президента про введення Військово-цивільної адміністрації на території цих населених пунктів. Найближчим часом буде Указ Президента і Військово-цивільна адміністрація буде створена", - повідомив Жебрівський.

Василь Короткий, КРАМАТОРСЬК. 16 вересня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-