Молодь Краматорська залучили до туризму та краєзнавства

Молодь Краматорська залучили до туризму та краєзнавства

Укрінформ
Донецький обласний центр туризму та краєзнавства учнівської молоді провів в Краматорську "День відчинених дверей".

Як повідомили в Донецькій ОДА, метою заходу стало ознайомлення учнівської молоді та їх батьків з роботою Центру, залучення дітей до гуртків краєзнавчого, туристсько-спортивного та патріотичного напрямів.

«Захід  розпочався привітанням директора департаменту освіти і науки Надії Оксенчук, яка побажала дітям гарного настрою та цікавого дозвілля», - йдеться у повідомленні.

Згодом присутні мали змогу випробувати себе на тематичних «станціях» та майстер - класах: «Юний турист» (техніка пішохідного туризму); «Азимут» (спортивне орієнтування); «Лабіринт» (мікроорієнтування); «Скелелазіння»; «Туристичний рюкзак», «Кухня» (туристський побут); «Вузли»; «Скарби землі» (археологія); «Чиста планета»  (екологія); «Дослідницька», «Рідний край» (історичне краєзнавство) «Український обряд», «Народна майстерня» (етнографія); «Джура» (козацько-лицарські змагання).

«Центр туризму та краєзнавства – це гурткова робота та проведення масових заходів із спортивно-туристського, краєзнавчого, екскурсійного та науково-дослідницького напрямками, проведення обласних та участь у Всеукраїнських експедиціях, конкурсах, змаганнях, надання методичної та практичної допомоги навчальним та позашкільним закладам з питань туристсько-краєзнавчої роботи з дітьми та підлітками. Запрошуємо всіх бажаючих до центру!», - повідомили в департаменті освіти і науки ОДА.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-