На відновлення мостів на Донеччині  виділено 135 млн грн – Зубко

На відновлення мостів на Донеччині виділено 135 млн грн – Зубко

Укрінформ
З Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР) на відновлення дорожньої інфраструктури Донеччини, передусім будівництво та ремонт 6 мостів і шляхопроводів, виділено 135 млн грн.

Про це у понеділок заявив Віце-прем’єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко під час робочої поїздки до Донецької області, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За рахунок Фонду регіонального розвитку, за рахунок того, що мало йти на регіональні бюджети, ми в цьому році спрямовуємо кошти на магістральну державну дорогу, на 3 моста, що буде у своєму загальному кошторисі коштувати 135 млн грн. Для нас це дуже важливо тому, що ці мостові переходи це є фактично тим тромбом, який не відповідає транспортним потокам, які є на сьогодні у Донецькій області", - зазначив  Віце-прем’єр під час запуску робіт з відбудови мосту через р. Казенний Торець на трасі Київ-Харків-Довжанський.

Голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський роз’яснив, що мова йде, окрім будівництва моста через р.Казенний Торець, про відновлення мостів у Сіверську та у Закотному. Крім того, вже відбувається ремонт  ще одного моста у Соледарі, а також закінчуються ремонтні роботи шляхопроводів у Костянтинівці та Краматорську. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-