У Слов'янську жінка, яка служила в НЗФ

У Слов'янську жінка, яка служила в НЗФ "ДНР", добровільно здалася поліції

Укрінформ
У Слов'янську жінка, яка проходила службу у складі незаконних збройних формувань (НЗФ) "ДНР", добровільно прийшла до поліції.

Про це  заявив речник Адміністрації Президента України з питань АТО Андрій Лисенко  у п'ятницю під час брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Встановлено, що вона приєдналася до бойовиків ще 2014 році. Отримала посаду "черговий по блок посту". Після звільнення міста, жінка втекла в Донецьк, де протягом двох років переховувалась і після поневірянь повернулася до Слов'янська та здалася співробітникам поліції", - заявив Лисенко

Зараз правоохоронці ретельно перевіряють її минуле на предмет причетності до тяжких злочинів.

Як повідомлялося, вже близько року в Україні діє програма СБУ "Повернися додому". За час існування ця програма відвернула від війни та кримінальної відповідальності майже сотню колишніх бойовиків та сепаратистів. В рамках цієї ініціативи людям, які брали або беруть участь у незаконних збройних формуваннях бойовиків, пропонують прийти з повинною. За це можна отримати умовний термін або взагалі звільнення від кримінальної відповідальності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-