Місцеві бюджети Донеччини отримали вже на 50% більше, ніж у 2015 році

Місцеві бюджети Донеччини отримали вже на 50% більше, ніж у 2015 році

Укрінформ
З початку року місцеві бюджети Донецької області поповнились на 5 млрд 250 млн грн, що в порівнянні з  аналогічним періодом минулого року більше на 1750 млн грн, або на 50%.

Про це повідомляє головне управління ДФС у Донецькій області.

"Основна частка надходжень до місцевих бюджетів припадає на податок на доходи фізичних осіб (62%). За січень-серпень 2016 року зібрано більше 3 млрд грн, що на 42%  більше минулорічних показників за аналогічний період", - йдеться у повідомленні.

Також вагоме місце в наповненні місцевої казни займає плата за землю (12%), що з початку року становить 638,8 млн грн, або на 36% більше, ніж за відповідний період минулого року.

Крім того, платниками, що перебувають на спрощеній системі оподаткування, перераховано до бюджету майже 323 млн грн (6,2%), що на 52,2%  більше аналогічного періоду минулого року.

"Також, з початку року спостерігається приріст надходжень до місцевих бюджетів в порівнянні з показниками минулого року акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів, а саме на 33,6%. У 2016 році місцеві бюджети отримали 237,2 млн грн цього податку", - повідомили у ДФС Донеччини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-