Прикордонники виявили пасажироперевезення через закритий пункт пропуску

Прикордонники виявили пасажироперевезення через закритий пункт пропуску "Новоазовськ"

Укрінформ
Прикордонники Донецького загону в контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутове" виявили трьох громадян України, які перетнули російсько-український кордон в закритому пункті пропуску "Новоазовськ", на Донеччині. Вони прямували з Росії транзитом через тимчасово окуповану територію.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

"Перевізник з території РФ через закритий пункт пропуску "Новоазовськ", а в подальшому транзитом через непідконтрольну територію намагався перемістити трьох громадян України за грошову винагороду до міста Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

Наразі осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, перевізника передали співробітникам поліції та направили матеріали за ч.3 ст. 332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Встановити порушення оперативним співробітникам прикордонного відомства вдалося у ході перевірки інформації про можливу протиправну діяльність, що пов'язана з переміщенням окремими перевізниками пасажирів з тимчасово непідконтрольних територій в Донецькій області.

Крім того, у пункті пропуску "Просяне" прикордонники Луганського загону виявили двох порушників - українця та азербайджанця, які порушили правила в’їзду-виїзду з ТОТУ АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-