Фан-зону в Краматорську відвідали речник збірної Гливинський та чемпіон СРСР Яремчук

Фан-зону в Краматорську відвідали речник збірної Гливинський та чемпіон СРСР Яремчук

Фото
Укрінформ
Стартовий поєдинок відбіркового турніру чемпіонату світу-2018, у якому національна збірна України зійшлася з командою Ісландії 5 вересня, транслювався і на великому екрані у Краматорську.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, окрім краматорців фан-зону відвідали прес-аташе національної команди Олександр Гливинський, легендарний гравець київського "Динамо" та збірної СРСР Іван Яремчук та перший віце-президент Федерації футболу Донецької області Олександр Косевич.

Перед початком матчу глядачів, яких зібралося більше півтисячі, розважали місцеві музичні колективи та ведучий, котрий підготував оригінальні відео-презентації збірної України та Ісландії.

Крім того, усі бажаючі любителі футболу змогли виграти сувенірну продукцію ФФУ (шарф, вимпел, значок, ручку), правильно відповівши на запитання з історії виступів збірної України. Загалом було подаровано близько 50 призів, включаючи футбольні м’ячі з автографами гравців збірної. Окремий м’яч був подарований військовослужбовцям  Краматорського прикордонного загону ДПС України, які завітали на перегляд матчу.

Прес-аташе національної команди Олександр Гливинський переказав вітання мешканцям Краматорська від гравців збірної та оголосив імена футболістів, котрі мали розпочати матч. Прізвища ж гравців гучно називали і самі присутні вболівальники.

Легендарний гравець київського "Динамо" та збірної СРСР Іван Яремчук побажав збірній успішного старту у відбірній кампанії, а вболівальникам – позитивних емоцій та задоволення від футболу у виконанні нашої збірної.

Перший віце-президент Федерації футболу Донецької області Олександр Косевич також повідомив, що вже найближчим часом в місті буде відкрито чотири футбольних майданчики: офіс обласної федерації щойно переїхав до Краматорська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-