АТО: третю добу тиша, втрат немає - Лисенко

АТО: третю добу тиша, втрат немає - Лисенко

Укрінформ
З моменту домовленості про припинення вогню з 1 вересня, ініційованої Президентом України, ситуація в зоні АТО залишається стабільною. Протягом останніх трьох діб внаслідок бойових дій жоден український військовий не загинув, важке озброєння не застосовувалося.

Про це повідомив полковник Андрій Лисенко, речник Адміністрації Президента України з питань АТО, під час прес-брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі.

«Третю добу поспіль жоден український воїн не загинув, а кількість порушень режиму припинення вогню з боку бойовиків залишається низькою. Бойовики жодного разу не застосували важкого озброєння», - сказав Лисенко.

За його словами, вчора внаслідок бойових дій один український військовий отримав поранення.

Але на Маріупольському напрямку бойовики таки порушили режим тиші 9 разів.

«Провокації відбулися у Мар'їнці та Красногорівці, бойовики застосовували виключно стрілецьку зброю. Також поодинокі провокації з боку ворога пройшли в районі Водяного та Гнутового», - зазначив Лисенко.

За його інформацією, на Луганському напрямку було спокійно, на Донецькому напрямку незаконні збройні формування 7 разів порушили режим тиші поблизу Авдіївки та Верхньоторецького.

«Усі провокації були з легкої зброї і кожна тривала від 5 до 15 хвилин», - зазначив речник АПУ з питань АТО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-