У поліції Бахмутчини - новий керівник

У поліції Бахмутчини - новий керівник

Укрінформ
Начальник ГУНП у Донецькій області В’ячеслав Аброськін представив нового керівника Бахмутського відділу поліції.

Як повідомляє сайт обласної поліції, підрозділ очолив підполковник поліції Юрій Попов, який працював на посаді начальника кримінальної поліції Краматорського ВП ГУНП в Донецькій області.

"Начальник поліції Донеччини В’ячеслав Аброськін зібрав особовий склад Бахмутського ВП на нараду з нагоди призначення нового очільника базового відділу і відзначив, що це - потужний підрозділ. Сьогодні тут працює 312 атестованих співробітників, але гостро відчувається некомплект - залишаються ще 53 вільні посади", - йдеться у повідомленні.

В'ячеслав Аброськін подякував попередньому керівнику відділу поліції Володимиру Гончарову, який залишає службу у зв’язку з виходом на пенсію, та зазначив, що основним завданням нового начальника є створити робочий, збалансований колектив та активізувати роботу за головними напрямками.

"Основні завдання – протидія тероризму, розкриття злочинів, дотримання дисципліни та законності, повага до громадян. Люди мають розуміти, що поліція працює для міста, ви тут живете, вам його і захищати" - наголосив генерал.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-