Підприємці Донеччини отримають 100 млн грн компенсації по кредитам

Підприємці Донеччини отримають 100 млн грн компенсації по кредитам

Укрінформ
Підприємці Донецької області у 2016 році отримають 100 млн грн на компенсацію частини відсотків за кредитами.

Про це заявив голова Донецької ОДА Павло Жебрівський під час церемонії нагородження переможців конкурсу "Підприємець року".

"Програмою соціально-економічного розвитку Донецької області на 2016 рік передбачено 100 мільйонів гривень на компенсацію підприємцям частини відсотків за кредитами. Очільник області закликав підприємців подавати заявки на програму і, таким чином, зменшувати боргове навантаження на свій бізнес", - йдеться у повідомленні.

П.Жебрівський зазначив, що для обласної влади наразі пріоритетною є підтримка і розвиток малого та середнього бізнесу на Донеччині.

"Безумовно, розвиток великих промислових підприємств області це важливо. Але для нас сьогодні і малий і середній бізнес – це база середнього класу. А середній клас – це фундамент демократії і міцної держави. Тому, без перебільшення скажу, що сьогодні малі і середні підприємці в найповнішому сенсі цього слова є будівничими нашої держави. І саме так їх повинні трактувати представники влади і громадянського суспільства – поважати і шанувати", – наголосив голова облдержадміністрації.

Він також повідомив підприємцям гарну новину – на казначейські рахунки Донецької ОДА вже надійшли значні кошти на відновлення інфраструктури області.

"Вже із цього тижня будуть розпочинатися тендерні процедури. Я закликаю наших підприємців брати участь через систему ProZorro для отримання підрядів на виконання робіт. Роботи дуже багато. Коштів є достатньо і будемо залучати ще. Давайте відбудовувати Донеччину разом!", – закликав Павло Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-