На Донеччині визначилися з

На Донеччині визначилися з "Підприємцем року"

Укрінформ
У Краматорську відбулась урочиста церемонія нагородження переможців восьмого регіонального конкурсу "Підприємець року".

Голова  Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський, перший заступник голови ОДА Євген Вілінський та президент Донецької торгово-промислової палати Ельвіра Севост’яненко привітали підприємців зі святом та вручили нагороди переможцям конкурсу, повідомляє сайт Донецької ОДА.

"Починаючи з 1998 року, в Україні стало доброю традицією в першу неділю вересня відзначати День підприємця. До цієї події в Донецькій області щороку проводиться регіональний конкурс "Підприємець року". Його ініціаторами та організаторами є Донецька обласна державна адміністрація та Донецька торгово-промислова палата", - йдеться у повідомленні.

Цього року визнання та відзнаку Підприємець року отримали: Науменко Марія в галузі промисловості, Сергій Каразамфір у галузі сільського господарства, Григорій Козинець в галузі торгівлі, Роман Кравченко у сфері житлово-комунального господарства. Олег Чумак здобув перемогу у галузі послуг, Євген Клименко у галузі START-UP року. За високий рівень соціальної відповідальності в малому бізнесі отримав перемогу Євген Матушевський, а за активну підтримку малого бізнесу – Олександр Іскра.

Вітаючи переможців, Павло Жебрівський зазначив, що люди, які зібрались на цьому святі, відображають сутність національної української ідеї – вільні та самостійні, які заробляють собі на життя і дають можливість заробляти іншим, створюючи для них робочі місця. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-