На будівництво моста через Казенний Торець виділять 36 млн грн

На будівництво моста через Казенний Торець виділять 36 млн грн

Укрінформ
Служба автомобільних доріг у Донецькій області повідомляє про розкриття пропозицій відкритих конкурсних торгів на закупівлю послуг з будівництва мосту через річку Казенний Торець, зруйнованого внаслідок вибуху в 2014 році. Очікувана вартість будівництва – понад 36 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба САД у Донецькій області.

"Відбулося розкриття пропозицій відкритих конкурсних торгів на закупівлю послуг (ДСТУ Б Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва» (ДК 021:2015 – 45221000-2 будівництво мостів і тунелів, шахт і метрополітенів). Фінансування об’єкту передбачається за рахунок коштів держбюджету. Очікувана вартість будівництва – понад 36 млн грн. Наразі переможця торгів не визначено", - йдеться у повідомленні.

Впродовж двох років проїзд автотранспорту (з обмеженням руху транспортних засобів загальною вагою до 10 т) на указаному участку здійснюється понтонним мостом.

Міст через р. Казенний Торець розташовувався на автодорозі державного значення М03 Київ - Харків - Довжанський, км 675+378 (між с. Семенівка та с. Селезнівка).

Нагадаємо, з 5 вересня буде закрито рух для всіх видів транспорту на ділянці дороги Київ – Харків – Довжанський, біля села Селезнівка, у зв’язку з проведенням робіт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-