Порошенко: Шлях розвитку - мир, ефективна держава, робочі місця

Порошенко: Шлях розвитку - мир, ефективна держава, робочі місця

Укрінформ
Сьогодні під час робочої поїздки в Донецьку область Президент Петро Порошенко відвідав «Металургійний комбінат «Азовсталь», де ознайомився з роботою доменної печі №4 після капітального ремонту.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави. 

Під час спілкування з трудовим колективом підприємства Президент зазначив, що початок реконструкції доменної печі було розпочато вже через тиждень після того, як проросійські бойовики залишили місто. За його словами, нова доменна піч є ефективною, більш продуктивною та з кращими екологічними стандартами.

Порошенко нагадав, що у 2014 році та на початку 2015 року підприємство стикнулось зі складнощами у роботі через збройний конфлікт на Донбасі - зруйнована логістика, не було можливості забезпечення підприємства сировиною. Зараз ситуація змінилася і підприємство запрацювало. «Впевнений, ми маємо розвиватися таким шляхом: мир, ефективна держава, робочі місця», - сказав Порошенко.

Президент наголосив на важливості залучення інвестицій, що дозволить, у тому числі, підвищити соціальні стандарти, забезпечити нові робочі місця. «Вітчизняні та іноземні інвестори своєю гривнею, доларами та євро голосують за українське майбутнє», - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-