З початку року місцеві бюджети Донеччини поповнилися на 4,3 млрд грн

З початку року місцеві бюджети Донеччини поповнилися на 4,3 млрд грн

Укрінформ
Протягом січня-липня до місцевих бюджетів Донецької області надійшло майже 4,3 млрд грн, що на 1,3 млрд грн більше, ніж на за аналогічний період минулого року.

Про це повідомило на своєму сайті головне управління ДФС у Донецькій області.

"За січень-липень 2016 року місцеві бюджети Донецької області збільшились на 4 мільярда 291 мільйон гривень, що в порівнянні з  аналогічним періодом минулого року більше на 43% або на 1,3 млрд. грн. Зокрема, у липні поточного року доходи місцевих бюджетів склали 700 млн. гривень", - йдеться у повідомленні.

Згідно з ДФС, найбільша частка надходжень до місцевих бюджетів припадає на податок на доходи фізичних осіб (66%). З початку 2016 року зібрано більш, ніж 2,8 млрд грн, що на 42% перевищує минулорічні показники.

Наступною за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів області є плата за землю (12%). Так, від власників землі та землекористувачів надійшло понад 524 млн грн цього податку, що на 34% більше обсягу надходжень січня - липня 2015 року.

Крім того, представники спрощеної системи оподаткування перерахували до бюджету більш, ніж 263 млн грн (6,2%), що на 53% більше аналогічного періоду минулого року.

Також, з початку року спостерігається приріст надходжень до місцевих бюджетів в порівнянні з показниками минулого року акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів, а саме на 34%. У 2016 році місцеві бюджети отримали майже 202 млн грн цього податку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-