За кошти Японії в Миколаївці на Донеччині відбудували відділення Укрпошти

За кошти Японії в Миколаївці на Донеччині відбудували відділення Укрпошти

Укрінформ
В Миколаївці Донецької області після реконструкції та капітального ремонту урочисто відкрито відділення Укрпошти, яке було знищене проросійськими бойовиками у 2014 році.

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, кошти на відновлення знищених об’єктів інфраструктури Донеччини надає уряд Японії, а партнером відбудови є Програма Розвитку ООН (ПРООН). 

"Справжні друзі, справжні братні народи проявляють себе в складних ситуаціях. Сьогодні уряд Японії, Представництво ООН надає нам дуже важливу допомогу у відбудові зруйнованої інфраструктури. Але не менш важливою є і моральна та політична підтримка Україні від Японії та усієї світової спільноти у цей складний для нас час. За кошти японського народу вже відбудовано лікарню, пошту та трансформаторну станцію в Миколаївці, насосну станцію в Краматорську, багато інших життєво важливих об’єктів у Словянську, Бахмуті та інших містах Донеччини", - заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський під час урочистої церемонії відкриття.

Станом на сьогодні, внесок Уряду Японії для відбудови Донецької та Луганської областей в рамках Програми Розвитку ООН складає майже 19 млн доларів.

Після відкриття поштового відділення високі гості взяли участь у закладенні Алеї Дружби на знак подяки від місцевої громади народу Японії за допомогу у відновленні міста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-