На Донеччині пройшла

На Донеччині пройшла "Молодіжна хвиля" за участю 200 активістів

Укрінформ
У Святогірську на базі дитячого закладу оздоровлення та відпочинку "Сонячний" відбувся обласний молодіжний зліт "Молодіжна хвиля".

Як повідомляє сайт Донецької ОДА, у заході взяли участь близько 200 молодих представників громадських організацій, об’єднань, установ, лідери студентського самоврядування тощо.

"Учасники заходу відвідали тренінги досвідчених фахівців із Києва та Харкова. Керівник Центру особистісного розвитку "Мрія" Дмитро Геращенко провів для учасників лекцію щодо мистецтва публічних виступів та підготовки презентацій. Представник громадської організації "СІМ" (Спілка Ініціативної Молоді), тренер із розвитку громадянського суспільства Артем Мосійчук розказав про механізм створення та реєстрації громадських організацій, про можливість участі у міжнародних програмах", - йдеться у повідомленні.

Крім того, широко була розкрита тема волонтерства: підприємець, бізнес-тренер Олександр Панасевич провів тренінг на тему лідерства.

Також учасники зльоту мали змогу взяти участь в обласних святкових заходах із нагоди відзначення 25-ї річниці незалежності України. Молоді люди провели майстер-класи із виготовлення патріотичної символіки на головній площі Краматорська, побували на зустрічі із головою Донецької облдержадміністрації Павлом Жебрівським та взяли участь у святковій ході. Також учасниками зльоту був підготовлений танцювальний флеш-моб, який не залишив байдужим жодного глядача.

Організатори молодіжного зльоту – управління у справах сім’ї  та молоді Донецької облдержадміністрації та Донецький обласний дитячо-молодіжний центр відзначили, що активність молоді міст та районів області надзвичайно зросла. Наступного року планується збільшення кількості учасників та розширення тематики тренінгових програм.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-