У Покровську міськрада виділила дві квартири співробітникам поліції

У Покровську міськрада виділила дві квартири співробітникам поліції

Укрінформ
У Донецькій області міськрада Покровська (колиш. Красноармійськ) виділила дві квартири співробітникам поліції, чиє житло залишилося на окупованій території.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Сьогодні у Покровську двом співробітникам Покровського відділення поліції вручили ключі від службових квартир: майору Світлані Городовенко - старшому інспектору, і її маленькій дочці, а також сім'ї капітана Дмитра Буданова - заст. начальника сектору кримінальної поліції», - написав глава обласної поліції.

При цьому він додав: «Це сім'ї переселенців, які виїхали з окупованого Донецька і Макіївки. У родині Дмитра двоє дітей, старша дитина повинна перебувати під постійним медичним наглядом. Світлана після від'їзду з окупованої території жила в гуртожитку і не мала можливості забрати до себе дочку. Для кожного з них це дійсно важливий день - у них з'явився свій дім».

За словами Аброськіна, всього у 2014 році 1812 сімей співробітників внутрішніх справ залишили окуповану бойовиками територію Донеччини, і практично кожен правоохоронець виїхав з сім'єю і дітьми.

«За минулі два роки тільки дві міські ради прийняли рішення про виділення службового житла для співробітників поліції - Маріуполь і Покровськ. Це міста, в яких дійсно прогресивні градоначальники», - наголосив начальник поліції, висловивши подяку мерам і депутатам міськрад цих двох міст «за повагу до працівників поліції».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-